در این تحقیق، تأثیر عملیات حرارتی 6T بر ریزساختار و خواص سایشی آلیاژ 332 حاوی 2/1 درصد آهن بررسی شده است. نتایج نشان میدهد که انجام عملیات حرارتی فوق روی نمونهها علاوه بر تغییر مورفولوژی تیغههای فاز سیلیسیم یوتکتیک از حالت سوزنی به کروی و حذف نقاط تمرکز تنش، سبب انحلال و خرد شدن ترکیبات غنی از آهن مخرب و سوزنی شکل ?-Al5FeSi میشود. میزان کاهش طول این فاز نامطلوب با افزایش درجه حرارت و زمان عملیات محلول سازی افزایش مییابد، به طوری که پس از 14 ساعت عملیات محلول سازی در دمای 520 درجه سانتی گراد، طول متوسط تیغههای ? حدود 70 درصد کاهش یافته و کرویت آنها افزایش مییابد. نتایج آزمایش سایش، نشان دهنده افزایش مقاومت به سایش در نمونههای عملیات حرارتی شده تا حدود 40 درصد است.
اسحاقی, اکبر , راثی زاده غنی, جعفر , Ghasemi, H. و تقی آبادی, رضا . (1388). بررسی اثر عملیات حرارتی محلول سازی بر ریزساختار و خواص سایشی آلیاژ آلومینیم 332. نشریه دانشکده فنی, 43(2), -.
MLA
اسحاقی, اکبر , , راثی زاده غنی, جعفر , , Ghasemi, H. , و تقی آبادی, رضا . "بررسی اثر عملیات حرارتی محلول سازی بر ریزساختار و خواص سایشی آلیاژ آلومینیم 332", نشریه دانشکده فنی, 43, 2, 1388, -.
HARVARD
اسحاقی, اکبر, راثی زاده غنی, جعفر, Ghasemi, H., تقی آبادی, رضا. (1388). 'بررسی اثر عملیات حرارتی محلول سازی بر ریزساختار و خواص سایشی آلیاژ آلومینیم 332', نشریه دانشکده فنی, 43(2), pp. -.
CHICAGO
اکبر اسحاقی , جعفر راثی زاده غنی , H. Ghasemi و رضا تقی آبادی, "بررسی اثر عملیات حرارتی محلول سازی بر ریزساختار و خواص سایشی آلیاژ آلومینیم 332," نشریه دانشکده فنی, 43 2 (1388): -,
VANCOUVER
اسحاقی, اکبر, راثی زاده غنی, جعفر, Ghasemi, H., تقی آبادی, رضا. بررسی اثر عملیات حرارتی محلول سازی بر ریزساختار و خواص سایشی آلیاژ آلومینیم 332. نشریه دانشکده فنی, 1388; 43(2): -.