اصلاح شبکه مبدلهای حرارتی بمنظور رفع گلوگاه های حاصل از افزایش ظرفیت و یا اصلاح فرایند به عنوان یکی از مهمترین مباحث مهندسی سیستم های فرایند در سالهای اخیر مورد توجه قرار گرفته است . در مقاله شماره 1 ،روش جدیدی به منظور هدف گذاری و برآورد میزان سطح مورد نیاز جهت رفع گلوگاه های حرارتی و دینامیکی شبکه مبدلهای حرارتی بطور یکجا و با حفظ تطابق کامل با مبانی طراحی تفصیلی مبدلهای حرارتی ارائه گردید . از انجا که کلیه محدودیت ها دینامیکی سیستم پیش از مرحله سنتز ، بهینه سازی و طراحی تفصیلی شبکه بطور کامل در نظر گرفته شده است ، اطمینان کافی از عملکرد صحیح پمپها و کمپروسورها پس از اصلاح شبکه حاصل شده و نیازی به تعویض این دستگاهها وجود ندارد . در این مقاله با بکار گیری ابزار و روش های 3 موجود و نیز بکارگیری تکنیکهای متناسب برای طراحی اصلاحی شبکه ها به منظور رفع گلوگاه شبکه هدف گذاری شده در مقاله شماره 1 سنتز و طراحی تفصیلی شده و در انتها نتایج حاصل از طراحی با نتایج هدف گذاری مقایسه و کارایی و دقت روش هدف گذاری پیشنهاد شده ، مورد بررسی قرار گرفته است .
شاهی,محمد حسن پنجه و صدیق,مهران غفوریان . (1375). اصلاح شبکه مبدلهای حرارتی به منظور رفع گلوگاه با در نظر گرفتن محدودیت های افت فشار 2 – طراحی. (e26525). نشریه دانشکده فنی, 58(0), e26525
MLA
شاهی,محمد حسن پنجه , و صدیق,مهران غفوریان . "اصلاح شبکه مبدلهای حرارتی به منظور رفع گلوگاه با در نظر گرفتن محدودیت های افت فشار 2 – طراحی" .e26525 , نشریه دانشکده فنی, 58, 0, 1375, e26525.
HARVARD
شاهی محمد حسن پنجه, صدیق مهران غفوریان. (1375). 'اصلاح شبکه مبدلهای حرارتی به منظور رفع گلوگاه با در نظر گرفتن محدودیت های افت فشار 2 – طراحی', نشریه دانشکده فنی, 58(0), e26525.
CHICAGO
محمد حسن پنجه شاهی و مهران غفوریان صدیق, "اصلاح شبکه مبدلهای حرارتی به منظور رفع گلوگاه با در نظر گرفتن محدودیت های افت فشار 2 – طراحی," نشریه دانشکده فنی, 58 0 (1375): e26525,
VANCOUVER
شاهی محمد حسن پنجه, صدیق مهران غفوریان. اصلاح شبکه مبدلهای حرارتی به منظور رفع گلوگاه با در نظر گرفتن محدودیت های افت فشار 2 – طراحی. نشریه دانشکده فنی. 1375;58(0):e26525.