در این مقاله ابتدا حد پایین برای واریانس خطای تخمین زاویه سیگنال دریافتی در آنتنهای آرایهای با استفاده از روش CRB بررسی میشود. سپس با تعمیم آن، واریانس خطای تخمین زاویه سیگنال دریافتی در آنتن آرایهای با دو زیرآرایه جداگانه محاسبه میگردد. مشاهده میشود که در یک آرایه، هر چه اندازه آرایه بزرگتر شود، دقت تخمین افزایش مییابد ولی قیمت آرایه و همچنین پیچیدگی سیستم نیز بالا میرود. به همین دلیل استفاده از یک آنتن آرایهای با دو زیرآرایه جداگانه پیشنهاد شده است. مشاهده میشود هنگامی که در یک سیستم مخابراتی نسبت سیگنال به نویز کم باشد، با استفاده از آنتن آرایهای با دو زیر آرایه جداگانه میتوان مسیر سیگنال دریافتی را با دقت خوبی تخمین زد.
بخشی, حمیدرضا, & محمودزاده, آذر. (1386). تعیین حد پائین واریانس خطای تخمین برای زاویه سیگنال دریافتی با استفاده از روش CRB در آنتن های آرایه ای. نشریه دانشکده فنی, 41(7), -.
MLA
حمیدرضا بخشی; آذر محمودزاده. "تعیین حد پائین واریانس خطای تخمین برای زاویه سیگنال دریافتی با استفاده از روش CRB در آنتن های آرایه ای", نشریه دانشکده فنی, 41, 7, 1386, -.
HARVARD
بخشی, حمیدرضا, محمودزاده, آذر. (1386). 'تعیین حد پائین واریانس خطای تخمین برای زاویه سیگنال دریافتی با استفاده از روش CRB در آنتن های آرایه ای', نشریه دانشکده فنی, 41(7), pp. -.
VANCOUVER
بخشی, حمیدرضا, محمودزاده, آذر. تعیین حد پائین واریانس خطای تخمین برای زاویه سیگنال دریافتی با استفاده از روش CRB در آنتن های آرایه ای. نشریه دانشکده فنی, 1386; 41(7): -.