در گذشته سازمانها در بخش تامین و تهیه عمده دغدغه کسب تخفیف از منابع تهیه و دستیابی به خریداران بوده است و لزوماً ارزان بودن یک کالا انجام خرید نیست بلکه پارامتر های زیادی می بایست بررسی گردد از جمله جریانات بالا سری در جهت تامین کننده و جریانات پایین دست در راستای مصرف کننده و راهبرد ها و سیاست های سازمان در راستای تامین به منظور مقایسه فروشندگان در یک فضای رقابتی و در نهایت انتخاب تامین کننده مناسب می باشد. در این پروژه با بررسی مشخصات زنجیره تامین نوین و روشها و مدلهای انتخاب تامین کنندگان، یک مدل ترکیبی انتخاب تامین کنندگان مبتنی بر استدلال موردی و فرایند سلسله مراتبی تحلیلی و سپس با استفاده از الگوریتم کلنی مورچه ها راه حل های به دست آمده را بر اساس قیمت، کیفیت، و زمان بهینه سازی نموده و مناسب ترین تامین کننده را به خریدار پیشنهاد می دهد.
اویسی، حمید و ابن الرسول، اصغر. (1388). طراحی و پیاده سازی سامانه تصمیم یار ارزیابی و رتبه بندی فروشندگان و تامین کنندگان. (e20358). نشریه دانشکده فنی، 43(1)، e20358
MLA
اویسی، حمید، و ابن الرسول، اصغر. "طراحی و پیاده سازی سامانه تصمیم یار ارزیابی و رتبه بندی فروشندگان و تامین کنندگان" .e20358 ، نشریه دانشکده فنی، 43، 1، 1388، e20358.
HARVARD
اویسی، حمید، و ابن الرسول، اصغر. (1388). 'طراحی و پیاده سازی سامانه تصمیم یار ارزیابی و رتبه بندی فروشندگان و تامین کنندگان'، نشریه دانشکده فنی، 43(1), e20358.
CHICAGO
اویسی، حمید و ابن الرسول، اصغر، "طراحی و پیاده سازی سامانه تصمیم یار ارزیابی و رتبه بندی فروشندگان و تامین کنندگان." نشریه دانشکده فنی، 43 1 (1388): e20358,
VANCOUVER
اویسی حمید، ابن الرسول اصغر. طراحی و پیاده سازی سامانه تصمیم یار ارزیابی و رتبه بندی فروشندگان و تامین کنندگان. نشریه دانشکده فنی. 1388;43(1):e20358.